Meer info? +32 473 320 940 of info@i-sites.be

Boomkwekerij Denolf

Willy De Nolf is een Belgische plantenkwekerij gespecialiseerd in het kweken van heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten, spillen en bomen in potten. Ze bieden een assortiment aan van ruim 1600 soorten in verschillende potmaten, wat garant staat voor een aanbod van bijna 3000 referenties. Ze verkopen enkel aan professionelen en richten zich op tuincentra, tuinaannemers, exporteurs/handelaars, andere kwekers en webshops. Ze verkopen op de eerste plaats in België. Daarnaast exporteert ze sierplantenkwekerij naar meer dan 20 landen binnen en buiten de Europese Unie.

Koppeling ERP

Aangezien Denolf alle info omtrent hun klanten en producten in een afzonderlijk ERP systeem beheerden, is wederzijdse communicatie voorzien tussen de website en het ERP systeem. Zo kan op ieder moment voor eender welke klant de correcte prijs voor eender welk product worden opgevraagd, rekening houdend met staffelprijzen en eventuele kortingen. Een bestelling op de website wordt ook doorgestuurd naar het systeem, zodat de bestellingen daar ook meteen verwerkt kunnen worden.

Webservices

Sommige klanten hebben de mogelijkheid om via een beveiligde webservice de recente catalogus op te vragen met de prijzen specifiek voor hen. Door deze functionaliteit kan de klant steeds de laatste cataloguslijst + bijhorende prijzen opvragen.

Sync catalogus/klanten

Er werden scripts voorzien om periodiek de recente catalogus lijsten + bijhorende info naar de website over te zetten. Ook nieuwe klanten worden automatisch toegevoegd, zodat die meteen op de website kunnen inloggen.

Faceted zoeksysteem

Door de zeer uitgebreide zoekmogelijkheden werd gebruik gemaakt van Solr om de resultaten vlug op het scherm te toveren. Hieraan gekoppeld zie je per filter het aantal mogelijke planten.

Export naar Pdf / Excel

Bezoekers met de juiste rechten krijgen via een druk op de knop meteen download beschikbaar in Pdf of Excel van lijst producten afhankelijk van de op dit moment gekozen zoekfilters. Ook bij detail van een plant kunnen ze op een vlotte manier een overzichtelijke Pdf van die plant downloaden.

Contacteer ons